Φαλαγκάρας Σταύρος:Προς υποψήφιους δημάρχους Τρικκαίων

ypografi 34

Πως είναι δυνατόν, να έχουν εξαφανιστεί τα δέντρα που κάποτε φυτεύτηκαν και εγκαταλείφτηκαν, πριν από πολλά χρόνια, και το χειρότερο να καλυφτούν με πλακάκια πεζοδρομίου οι θέσεις τους, προφανώς για τις σουπερμακετικές ανάγκες επιχειρηματία και να μην συγκινείται κανείς;

Πριν από μερικά χρόνια(στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής), κατήγγειλα στον τοπικό τύπο την αυθαιρεσία γνωστής επιχείρησης της πόλης, στο πεζοδρόμιο(και τον ποδηλατόδρομο)της οδού Κονδύλη. Το ίδιο επανέλαβα άλλες 3-4 φορές μέχρι σήμερα, μάλιστα με ενοχλητικούς και βαρείς τίτλους.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν υπήρξε απάντηση απ’ τη μεριά του δήμου, κατά τη συνήθεια του να περιφρονεί τους πολίτες, όταν διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν τα στραβά κι ανάποδα(κατά την κρίση τους), σ’ αυτή την πόλη, αλλά ούτε και αποκατάσταση.

Τι απέγινε, κ. δήμαρχε, η παλιά οφειλή του «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ», των 46.000 Ευρώ; «Εφαρμόστηκε η νομιμότητα προς όλες τις κατευθύνσεις» και εισπράχτηκαν στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των οικονομικών του δήμου; αν όχι, γιατί; Μήπως χαρίστηκαν στην ομάδα, όπως το συνήθιζε(σύμφωνα με ομολογία της) η προηγούμενη δημοτική αρχή;

Αυτό είναι το δεύτερο ερώτημα(δημοσιευμένο στις 12-4-2011), αλλά και πάλι ούτε ευθιξία ούτε φιλότιμο. Επαναλαμβάνοντας τα ίδια ερωτήματα, απευθύνομαι στους υποψήφιους δημάρχους Τρικκαίων, τώρα προεκλογικά….

.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός