Φαλαγκάρας Σταύρος : Ο Άρειος Πάγος αθωώνει τους τραμπούκους της Μανωλάδας !!

epistolh 341

«Να μην ασκήσει αναίρεση στην ομόφωνη απόφαση του Εφετείου της Πάτρας, που αθώωσε τον φραουλοπαραγωγό της Μανωλάδας Ν. Βαγγελάτο και τους επιστάτες του για την αιματηρή επίθεση σε βάρος των μεταναστών, αποφάσισε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Κων. Παρασκευαΐδης. Έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση στην απόφαση του ΜΟΔ της Πάτρας, καθώς έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, και επιπλέον κατά την κρίση του υπήρξε ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας από την πλευρά των δικαστών».
( Οι εφημερίδες).

Εγκρίνει λοιπόν και το ανώτατο δικαστήριο την αθώωση των νταήδων της Μανωλάδας, που πυροβόλησαν εν ψυχρώ και με πρόθεση εναντίον των σύγχρονων ειλώτων, τραυματίζοντας αρκετούς και κάποιους μάλιστα σοβαρά, γιατί ζητούσαν τα μεροκάματά τους!! Αν βέβαια είχαμε πραγματικό Υπουργείο Εργασίας, ήμασταν ευνομούμενη και πολιτισμένη χώρα, ο φραουλάρχης της Μανωλάδας θάπρεπε να είναι στη φυλακή και μόνο γιατί άφησε απλήρωτους επί μήνες τους ταλαίπωρους Ασιάτες, που εργάζονταν στα φραουλοχώραφά του.
Άξιος είναι ο μισθός και των δικαστών του Αρείου Πάγου, που αποκαταστάθηκε πρόσφατα, ελέω μισθοδικείου και σπουδής της σωτηρίου συγκυβέρνησης και γι’ αυτή την απαράδεκτη, ρατσιστική και αντεργατική απόφαση!
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Η Μανωλάδα χαρακτηρίζει όλη την Ελλάδα
Έρχεται τώρα το Εφετείο Πατρών με την απόφαση του, που μας εκθέτει διεθνώς, να αθωώσει και τον ίδιο και τους θρασύδειλους τραμπούκους-επιστάτες του,.

Παραβλέποντας τις υποκριτικές αερολογίες, που δήλωναν στελέχη της τρικομματικής τότε κυβέρνησης για απόδοση δικαιοσύνης, την αδήλωτη εργασία, και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των δουλοπάροικων, και τις σημερινές ανήθικες και γελοίες δηλώσεις του Άδωνη(που αλίμονο αν εκφράζουν και το κόμμα της Ν.Δ.), πρέπει να τονίσουμε ότι η δικαιοσύνη κάθε άλλο παρά τυφλή είναι όπως συνήθως λέγεται, μια χαρά βλέπει και ότι

Το αξιοσημείωτο σ’ αυτή τη δίκη, που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά, είναι η θλιβερή στάση των τεσσάρων ενόρκων, δηλαδή της πλειοψηφίας της σύνθεσης του Εφετείου, που είναι χειρότερη απ’ αυτή των δικαστών και προσδιορίζει την απανθρωπιά και τον ρατσισμό μας, την ασυγκινησία μας απέναντι στην αισχρή εκμετάλλευση συνανθρώπων μας και την έλλειψη ηθικής και αλληλεγγύης. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί σφόδρα ως κοινωνία, γιατί οι εκάστοτε ένορκοι, είμαστε εμείς, η λαϊκή δηλαδή εκπροσώπηση και συμμετοχή στην απόδοση δικαιοσύνης.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Υ.Γ. Ανάξια λόγου, τα όσα εμετικά υποστήριξε στο Εφετείο, ο συχνά αυτογελοιοποιούμενος, ο μέγας «ποινικολόγος» των καναλιών….

.