Ευθυμίου Premium Meat Works: Τώρα και ψητοπωλείο με λαχταριστές λιχουδιές

Δίδυμο αδελφάκι απέκτησε αυτές τις μέρες το υπερσύγχρονο κρεοπωλείο Ευθυμίου Premium Meat Works, στην οδό Βασιλείου Τσιτσάνη 58 στα Τρίκαλα. Ακριβώς δίπλα από το κρεοπωλείο, σ’ έναν ενιαίο χώρο, ο πάντα δραστήριος ιδιοκτήτης του καταστήματος και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Τρικάλων Θοδωρής Ευθυμίου και ο γιος του Τάσος, ξεκίνησαν την λειτουργία ενός υπερσύγχρονου ψητοπωλείου, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά επιχειρηματικά.

Για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού και του ψητού, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ψητοπωλείο Ευθυμίου. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φαγητών, αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να γευτείτε και πάντα σε τιμές που δεν έχουν προηγούμενο.

Κοτόπουλα ψητά σούβλας, αρνί ψητό σούβλας, κεμπάπ χοιρινό, κεμπάπ πρόβατο, κεμπάπ μοσχαράκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, μπιφτέκια,  κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, μπριζόλα χοιρινή, πανσέτα, μπριζόλα μοσχαρίσια, ψαρονέφρι χοιρινό, παϊδάκια αρνίσια, σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, σουβλάκι κοτομπέικον, σις κεμπάπ, λουκάνικο χοιρινό, λουκάνικο κοτόπουλο και ότι άλλο βάζει ο νους σας και τραβάει η όρεξη σας!

Μπορείτε τα νοστιμότατα εδέσματα να τα πάρετε απευθείας από το κατάστημα ή με delivery στο χώρο σας μ’ ένα τηλεφώνημα στα 24310 72270 και 697 1656466 (Ώρες διανομής 12.00-16.00 και 19.00-23.00).

Στους ιδιοκτήτες του καταστήματος Θοδωρή και Τάσο Ευθυμίου το trikalaIN.gr εύχεται καλές δουλειές!