Εύχομαι να μη χρειαστεί να ζητήσω ξανά συγνώμη

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βγήκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στην εκπομπή «Σήμερα» του παρουσιάζουν οι Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου

Ο λόγος; η δημόσια συγνώμη που ζήτησε για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα. προχωρώντας σε μια πρωτοφανής κίνηση. Ανακοίνωσε πως δεν θα πληρώσουν νερό για 4 μήνες, καθώς ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Επίσης επισήμανε πως , τα Τρίκαλα είναι μια προχωρημένη πόλη που έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την ψηφιακή τεχνολογία. Δεν χαίρεται επειδή κατάφερε να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο είπε, αλλά γιατί κατάφερε να συνεννοηθεί με την κοινωνία. «Το θέμα δεν είναι πως εφαρμόζεις έναν νόμο που έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Είναι πως αρχίζεις να πλάθεις την κοινωνία» Μάλιστα, αναφέρθηκε στην τεχνολογική πρόοδο και τόνισε πως είναι μια πόλη που δεν χρειάζεται να ξέρεις έναν πολιτικό για να γίνει κάτι. Για τις ξαπλώστρες που τοποθέτησε πρόσφατα ο δήμος στις όχθες του ποταμού Ληθαίου είπε πως υπήρχαν για μια βδομάδα λόγω του προγράμματος κινητικότητας.