Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. NΔ κ. Σιουπέρη Μαρίας

Αγαπητοί Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την μαζική σας συμμετοχή στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Καλαμπάκας.

Ευχαριστώ θερμά  τα  μέλη της Ν.Δ που περίμεναν ακόμα και σε «ουρές» να ψηφίσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή δημοκρατίας.

Κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα που δήλωσε <<παρών>> στην εκλογική διαδικασία.

Αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Καλαμπάκας που με την ενεργή συμμετοχή της δήλωσε ότι η Ν.Δέχει μέλλον. Δίνοντας μια βροντερή απάντηση σε όσους θεωρούν ότι οι νέοι μας αδιαφορούν για την πολιτική.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιο μου κ. Γεώργιο Γεωργίου και όλα τα εκλεγέντα μέλη για τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους στην εκλογική διαδικασία της Ν.Δ.

Η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες,απο οποιοδήποτε μετερίζι ,είναι η κορωνίδα της κοινωνίας καιφυσικά ο ασφαλής τρόπος για την παραγωγή πολιτικού αποτελέσματος.

Η ΝΔ με τονΚυριάκο Μητσοτάκηείναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί έτσι ώστε να δοθεί ένα Τελος σε όλο αυτό που βιώνουμε ως χώρα τα τελευταία χρόνια.

Για μια Ελλαδα δυνατή και περήφανη.

Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες.

Μια Ελλαδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο πουαλλάζει.

Δίνοντας βήμα στους νέους ανθρώπους που με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, θα δώσουν καινούρια προοπτική στον τόπο μας.
Ως πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Καλαμπακας, θα χαρώ να σας συναντήσω όλους,ένα προς ένα και φυσικά να βοηθήσω από την θέση ευθύνης που με αναλογεί ,με κύριο γνώμονα το καλό της παράταξης.

” Η ελπίδα δε χαρίζεται, κερδίζεται”

Και εμείς αποφασίσαμε να την κερδίσουμε!

Όλοι μαζί ενωμένοι, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την ΔΗΜ.ΤΟ Καλαμπάκας σε νέες βάσεις, υπεύθυνα ,με καινούργιες ιδέες.Στην συγκεκριμενή κρίσιμη στιγμή πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι δεν περισσέυει κανείς.Πρέπει να μείνουμε μακριά από διχασμούς, εξαλλοσύνες, λαϊκισμούς και ακρότητες. Τα κόμματα για να προχωρούν χρειάζονται καινούριους και παλιούς. Για να ξανακάνουμε την ΝΔ  δυνατή και ικανή να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες και στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.Να ξανάρθει η ελπίδα για το αύριο.

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψουμε, μέχρι να καταφέρουμε να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο πρωθυπουργό της σύγχρονης εποχής.

Είναι το χρέος μας προς την παράταξη,  προς την πατρίδα και προς τα παιδιά μας, που δικαιούνται μια χώρα με ευκαιρίες, που δεν θα παράγει άλλους πτυχιούχους μετανάστες αλλά θα εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Το οφείλουμε απέναντι στις επόμενες γενιές.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

Το οφείλουμε στην παράταξη μας.

Μετά τιμής

ΣΙΟΥΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΤΟΝΔ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ