Ευχαριστήρια επιστολή της Αθηνάς Καρούλια – Ασπρούδη

Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ανθ/στού Λ.Σ. Ιωάννη Ασπρούδη που τόσο γρήγορα έφυγε από κοντά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Εξόδιο Ακολουθία, κατέθεσαν στεφάνια ή ενίσχυση σε ευαγή ιδρύματα και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος για την απώλεια του συζύγου, πατέρα και αδερφού μας.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Χίου π. Νεκτάριο Επιτροπάκη, εκπροσώπου τουΣεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου Βασιλάκη για την τιμή που επιφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένειά μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία, καθώς και τους ιερείς και ιεροψάλτες των Ιερών Ναών Αγ. Ιακώβου, Παναγίας Τουρλωτής και Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Βαρβασίουπου πλαισίωσαν τον Πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Χίου.

Θερμά ευχαριστούμε, για την έμπρακτη συμπαράστασήτου,σύσσωμο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, την Λιμενάρχη Αντιπλοιάρχο Λ.Σ.κα. Ειρ. Αργύρη, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, στελέχη, συναδέλφους του εκλιπόντος,  καθώς καιτον διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Β. Αιγαίου,Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ.κ. Γεωρ. Σκανδάλη,τα πληρώματα των λιμενικών σκαφών και της Frontex, τον Καπετάνιο του ΕΠ-ΤΡ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ»,την Φιλαρμονική της 96 ΑΔΤΕ του Λιμενικού και του Στρατού, που τον συνόδευσαν με Τιμητικό Άγημα και Στρατιωτικές Τιμές στην τελευταία του κατοικία.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμ. Κάρμαντζη και μέλη του Δ.Σ. για τις τιμητικές πρωτοβουλίες, προτάσεις και ενέργειες στην μνήμη του εκλιπόντος και προς την οικογένεια μας.

Επίσης, ευχαριστούμε για την τιμητική τους παρουσία στην Εξόδιο Ακολουθία τον Αντιδήμαρχο Χίου κ. Χαρ. Μπουρνιά, τον Ταξίαρχο 96 ΑΔΤΕ κ. Στ. Παπασταθόπουλο, εκπροσώπους τοπικών πολιτιστικών σωματείων Γεώργιος Βούρος, Αρμονία, Δεσμός Φραγομαχαλά και λοιπούς φορείς της τοπικής κοινωνίας καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντ. Μπουγδάνο για την αποστολή συλλυπητήριας επιστολής.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χίου Σκυλίτσειο και της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, την άμετρη φροντίδα τους και την συμπαράσταση τους στο διάστημα της νοσηλείας του.

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης για τον σεβασμό που έδειξαν στην μνήμη του εκλιπόντος και την διακριτικότητά τους στις δύσκολες αυτές στιγμές.

 

Με σεβασμό και θερμές ευχαριστίες,

 

Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ανθ/στού Λ.Σ. Ιωάννη Ασπρούδη

Η σύζυγος,Αθηνά Μιχ. Καρούλια – Ασπρούδη