Με εξαιρετικές εντυπώσεις η συμμετοχή των Τρικαλινών επιχειρήσεων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών

Με εξαιρετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Τρικαλινών επιχειρήσεων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”

 Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE” η οποία πραγματοποιήθηκε από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

 Μέσω της συλλογικής αυτής συμμετοχής, οι Τρικαλινές Επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους αλλά και να πραγματοποιήσουν γευσιγνωσία σε επιχειρηματίες χονδρικής και λιανικής πώλησης. Επίσης, τους δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιλεγμένους ξένους επισκέπτες (Hosted Buyers) από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι αποτελούν δυνητικούς αγοραστές των εν λόγω προϊόντων.

Ειδική ενότητα και της φετινής διοργάνωσης ήταν η CHEESE n’ WINE, όπου οι δυο κλάδοι, τυρί και κρασί, παρευρέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι παραγωγοί τυριού και κρασιού, δύο  χαρακτηριστικών δυναμικών ελληνικών προϊόντων, παρουσίασαν τα προϊόντα τους συνδυάζοντας τις γεύσεις τους.

 

Στη συλλογική συμμετοχή Περιφέρειας Θεσσαλίας και Επιμελητηρίου Τρικάλων συμμετείχαν οι επιχειρήσεις (με αλφαβητική σειρά):

  • Δ.ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ – Συσκευασίες Κρασιών
  • ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΚΟΥ Ο.Ε – Οινοποιείο
  • ΜΠΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ «Η ΣΑΜΑΡΙΝΑ» – Ζυμαρικά
  • ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε. – Οίνοι, Αποστάγματα
  • ΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – Οίνοι, Αποστάγματα

Επίσης, στην έκθεση συμμετείχε και η τρικαλινή βιομηχανία τυροκομικών ΔΙΒΑΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε.