ΕΒΕ Ν. Τρικάλων… προσέξτε τους επισκέπτες!!!

asklipiou giortes

Τη μεγάλη προσοχή των συναδέλφων επαγγελματιών του νομού μας συνιστά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης για τις μέρες των Χριστουγέννων όσον αφορά την καλύτερη αντιμετώπιση των επισκεπτών που θα φτάσουν στο νομό μας κατά την περίοδο των εορτών και ιδιαίτερα στις εκδηλώσεις στο Μύλο των Ξωτικών.

Δίνεται η ευκαιρία στους συναδέλφους επαγγελματίες της περιοχής μας να πάρουν μία ανάσα τονίζει ο κ. Αγγελάκης σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει απόρροια της παρατεταμένης ύφεσης και της πολιτικής της εσωτερικής υποτίμησης που μας επέβαλαν οι δανειστές μας σε συνδυασμό με την αδυναμία των ελληνικών κυβερνήσεων να χαράξουν και να διαπραγματευτούν ένα εναλλακτικό σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής με αποτέλεσμα να έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες – βιοτέχνες και εμπόρους στη φτώχεια.

Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, που έτσι και αλλιώς είναι άριστες, αλλά στις τιμές και στη συμπεριφορά μας απέναντι και στους επισκέπτες και στους Τρικαλινούς, και να μην το δούμε σαν κάτι ευκαιριακό δυσφημίζοντας έτσι την περιοχή μας γιατί μας επισκέπτονται άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία, τονίζει ο κ. Αγγελάκης, που τυχαίνει τα τελευταία χρόνια ξεπερνώντας τα όρια του Νομού μας δημιουργώντας έστω και για μικρό χρονικό διάστημα πολύ καλύτερες συνθήκες για όλους τους Τρικαλινούς και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες.

Αυτές τις μέρες οφείλουμε όλοι μας, Δήμος – Αντιπεριφέρεια – Επαγγελματικοί φορείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

.