Εύδωρος Αθλητικός Σύλλογος έναρξη τμημάτων baby sports

Ο Αθλητικός Σύλλογος  ¨ΕΥΔΩΡΟΣ¨ ανακοινώνει την έναρξη των παιδικών τμημάτων άσκησης  BABY SPORTS, στα Τρίκαλα και στα Μεγάλα Καλύβια.

Τα εν λόγω παιδικά τμήματα άσκησης, αποτελούν μία πρωτότυπη ιδέα, που αφορά την άσκηση σε νηπιακή  και πρώιμη παιδική ηλικία, 3 έως 7 ετών.

Τα τμήματα BABY SPORTS απευθύνονται ηλικιακά σε παιδιά από παιδικό σταθμό  έως Β΄ Δημοτικού (3 – 7 ετών). Αντικείμενο διδασκαλίας αποτελούν, διάφορα παιδαγωγικά παιχνίδια και αθλήματα (ενδεικτικά: handball, τοξοβολία, μπάσκετ, βόλεϊ και πολλά άλλα) τα οποία διδάσκονται με παιγνιώδη μορφή και προσαρμόζονται στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες των ηλικιών αυτών.

Στόχος είναι η ανάπτυξη βασικών κινητικών δεξιοτήτων, όπως και η ανάπτυξη της  συνεργασίας, της κοινωνικοποίησης και η ψυχαγωγία των παιδιών.

Στις μεγαλύτερες ηλικίες (6-7 ετών) γίνεται αξιολόγηση των δυνατοτήτων των παιδιών ώστε να εντοπιστεί σε ποιο / α αθλήματα έχουν ταλέντο.  Όλο το πρόγραμμα διδασκαλίας είναι δομημένο και εξατομικευμένο πάνω στις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων ηλικιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται:

  • ΤΡΙΚΑΛΑ: Γυμναστήριο 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (Ζωαγορά).
  • ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: Γυμναστήριο Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος διατηρεί ήδη τμήματα άσκησης (baby sports) και στην Πύλη Τρικάλων από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Υπεύθυνοι λειτουργίας και εγγραφών:

  • Μπαλάς Χρήστος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, MSc Άσκηση & Ποιότητα Ζωής) 6979293482 – 6939173337
  • Χριστάκος Άρης (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής) 6947819298

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα παραπάνω τηλέφωνα.

Η λειτουργία όλων των τμημάτων θα γίνει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού