Ευάγγελος Κωστίκας: Έκφραση ευγνωμοσύνης – Θερμές ευχαριστίες

Αγαπητοί συνάδελφοι

Χρόνια πολλά & Καλή χρονιά !!

  Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους  τους συναδέλφους και μέλη του συλλόγου μας, που συμμετείχαν μαζικά σε όλες τις διαδικασίες για την ανάδειξη:  α. Διοικητικού Συμβουλίου, β. Ελεγκτικής Επιτροπής, γ. Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. & Αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 

  Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα , να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοι και να είσαι για δεύτερη συνεχιζόμενη θητεία ο πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων .Η επανεκλογή μου ως πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Ν.Τ.,  μου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη να συνεχίσω με πίστη τον αγώνα για τα ζητήματα μας .

  Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με ψήφισαν δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο της εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου . Όμως και σε αυτούς που δεν με ψήφισαν βλέπω μόνο φίλους αφού όλοι ανήκουμε  στον ίδιο σύλλογο με κοινά προβλήματα  . Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις , που στάθηκαν  στο πλευρό μου στα δύσκολα .

  Ξεκινώντας τη νέα μας θητεία επιβάλλεται  να εργαστούμε ενωτικά και συνθετικά γιατί για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας  απαιτείται,  συναίνεση ,συνεχείς αγώνες και συμμετοχή όλων μας ….!!!!!

                                      Σας  Ευχαριστώ  !!!

                                        Ο  Πρόεδρος

                                   Κωστίκας Εύαγγελος