Έτοιμος από καιρό ο Μικέλης Χατζηγάκης…

Στις εκλογές του 2019 ο Μικέλης Χατζηγάκης πήρε ένα μήνυμα από τους Τρικαλινούς πολίτες. Αυτό το μήνυμα το επεξεργάστηκε ο ίδιος και το επιτελείο προσεκτικά και σε βάθος. Τώρα επιστρέφει σαφώς πιο ώριμος, σαφώς πιο έμπειρος και δυνατός να προσφέρει και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων του στο τόπο που τόσο αγάπησε.

Παρόλα τα απαγορευτικά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν τον τελευταίο χρόνο, ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε όσες περισσότερες επαφές με πολίτες μπορούσε, θέλοντας να βρεθεί και πάλι κοντά τους και κυρίως να ακούσει δια ζώσης τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν. Άλλωστε ποτέ δεν έπαψε να βρίσκεται κοντά στους απλούς ανθρώπους.

Το επόμενο διάστημα με την επιθυμητή βελτίωση των δύσκολων υγειονομικών συνθηκών, την εξέλιξη των εμβολιασμών, αλλά και το καλοκαιράκι που είναι προ των πυλών, ο νεαρός Χατζηγάκης θα βγει ακόμα πιο μπροστά. Ήδη γι΄αυτό προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος, κάνει παρεμβάσεις, συζητάει με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και Υπουργούς, ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα τεκταινόμενακαι συσκέπτεται με φίλους και συνεργάτες, έχοντας το νου του πάντα στην επόμενη μέρα. Με λίγα λόγια αν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές-σενάριο που ο ίδιος προσωπικά το διαψεύδει πανηγυρικά-ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι έτοιμος από καιρό. Και αυτή την φορά-όποτε κι αυτή υπάρξει-ξέρει πώς να γυρίσει το «παιχνίδι» στο δικό του γήπεδο!