Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων αποκτά το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας

geniko_lykeio_kal

Την απόφαση κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός εντάσσοντας το έργο στο ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, το έργο με τίτλο: «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 466.250,05 ευρώ, εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα ζωής στη Θεσσαλία» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αναλυτικότερα:

Η πράξη αφορά την κατασκευή μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας με συνολικό εμβαδόν κτιρίου 798,00τ.μ, η οποία θα λύσει το πρόβλημα ενός κλειστού χώρου εκγύμνασης και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του μοναδικού λυκείου της πόλης.

Όπως δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός : «Είναι ένα νέο έργο που συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών στον τομέα της εκπαίδευσης, ικανοποιεί τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας της Καλαμπάκας γενικότερα. Στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι τα σχολικά συγκροτήματα να είναι σύγχρονα και λειτουργικά και να ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες».