Ετεροφυλόφιλη οδοντίατρος ερωτεύτηκε γιατρίνα, της έκανε τη ζωή κόλαση

Δεν είχε ποτέ της λεσβιακή σχέση, δήλωσε στο δικαστήριο

Μια γιατρίνα είδε τη ζωή της να γίνεται εφιάλτης στα ξαφνικά, καθώς το φλερτ από γυναίκα συνάδελφό της ξέφυγε από τα όρια του επιτρεπτού. Και του λογικού.

Όπως άκουσε το δικαστήριο του Τσέλτεναμ στην Αγγλία, η 52χρονη οδοντίατρος Daniella Todorova-Besarbova ήταν παντρεμένη και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ στη ζωή της ομοφυλοφιλικές τάσεις, παθιάστηκε ωστόσο με μια συνάδελφό της γιατρό και άρχισε να την παρακολουθεί.

Η βουλγαρικής καταγωγής οδοντίατρος έπαθε ερωτική παραφορά με την επίσης παντρεμένη γιατρίνα και τη βομβάρδιζε με μηνύματα, όταν την έχανε από τα μάτια της. Το φορτικό της φλερτ έκανε τον βίο αβίωτο στο θύμα, καθώς όπου κι αν πήγαινε την παρακολουθούσε. Διέκοπτε τη δουλειά της, δεν την άφηνε ποτέ στην ησυχία της, ήταν εκεί σε κάθε δραστηριότητά της.

Η όλη οδύσσεια κράτησε μάλιστα σχεδόν δύο χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Το πράγμα ξέφυγε όταν η Todorova-Besarbova μετακόμισε κοντά στο αντικείμενο του πόθου της, για να τη βλέπει ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά της.

Άπειρες φωτογραφίες της γιατρίνας βρέθηκαν στον υπολογιστή της οδοντιάτρου όταν τη συνέλαβε τελικά η αστυνομία, όπως και αναζητήσεις σχετικά με περιοριστικά μέτρα. Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η οδοντίατρος δήλωσε ένοχη και αποδέχθηκε ασφαλιστικά μέτρα με… ισόβια ισχύ!

«Δεν μπορείς να της ξανακάνεις κόλαση τη ζωή», της είπε ο δικαστής, κι εκείνη αποκρίθηκε «το καταλαβαίνω». Τόση ήταν μάλιστα η εμμονή της με τη γιατρίνα που το 2016 επέστρεψε για λίγο στη Βουλγαρία ώστε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, όπως δήλωσε η δικηγόρος της.

«Είσαι το μόνο άτομο με το οποίο θέλησα ποτέ να περάσω τη ζωή μου. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ γυναίκα», έγραφε ένα μήνυμά της στο κινητό του θύματος.

«Έχω εφιάλτες. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι την οδήγησε σε τέτοια εμμονή. Δεν νιώθω πως αυτή η γυναίκα θα σταματήσει να με παρακολουθεί», δήλωσε το θύμα, που παραμένει ανώνυμο, στην κατάθεσή

e-radio.gr