Έστειλε τον πεθερό της 2,5 χρόνια στη φυλακή με καταγγελία (ανύπαρκτου) βιασμού

Όπως αποδείχθηκε στο Εφετείο ήθελε να εκδικηθεί τον γιο του με τον οποίο είχε χωρίσει

Μια περίεργη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης, με πρωταγωνιστές μια γυναίκα και τον πρώην πεθερό της. Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πεθερό της ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η γυναίκα, όλα συνέβησαν την ημέρα που πήγαιναν στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής για να παραλάβουν τον τότε σύζυγό της και γιο του κατηγορούμενου, που ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη. Το τρένο από τη Θεσσαλονίκη δεν έφθασε στην Κομοτηνή και κατά την επιστροφή στο σπίτι ο πεθερός της ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όπως, όμως αποκαλύφθηκε στο Εφετείο η γυναίκα είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και η καταγγελία περί απόπειρας βιασμού από τον τότε πεθερό της έγινε με σκοπό την εκδίκηση αφού τόσο η ίδια όσο και ο πρώην άνδρας της είχαν χωρίσει και εκκρεμούσε η απόφαση Δικαστηρίου για τη διατροφή του ανήλικου παιδιού τους.Όμως πρωτόδικα ο πρώην πεθερός είχε κριθεί ένοχος με αποτέλεσμα να περάσει 2,5 χρόνια μέσα στη φυλακή έως ότου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θράκης να τον αθωώσει σε δεύτερο βαθμό.

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας οι μάρτυρες κατηγορίας υπέπεσαν σε αντιφάσεις αναφορικά με τα πραγματικά περιστατικά της δικογραφίας που επισημάνθηκαν αρχικά από τον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης και ακολούθως αναλύθηκαν διεξοδικά από τη συνήγορο του άνδρα.