Αισιόδοξο και με 38 ταλαντούχους το ξεκίνημα της Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα

9 999890087

Άρχισε την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 η νέα προσπάθεια των τμημάτων υποδομής του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας Κ17. Η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Τρικάλων, στην θέση της ΑΕΤ.

Στην πρώτη προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου, βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, το προπονητικό τιμ το οποίο αποτελείται από τους Σαργιώτη-Γάλλο-Βασιλάκο και 38 ποδοσφαιριστές. Οι ιθύνοντες την ομάδα δεν ήθελαν να αποκλείσουν παιδιά μετά τα προπονητικά καμπ και μέσα από την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων θα κατασταλάξουν και στο τελικό έμψυχο δυναμικό. Υπάρχουν και κάποια παιδιά που απουσιάζουν και θα ενσωματωθούν και αυτά.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ κ. Κώστας Παρδάλης καλωσόρισε τα παιδιά, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και τους τόνισε ότι ανήκουν στον Α.Ο. Τρίκαλα, ότι η διοίκηση θέλει απ΄ όλους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς μέσα και έξω από τα γήπεδα. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν είμαστε εδώ για να τα λύνουμε είπε ο κ. Παρδάλης και δήλωσε ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη ξεκινά μια προσπάθεια ανάδειξης των Τρικαλινών ποδοσφαιριστών και μια δουλειά στα τμήματα υποδομής που δεν έχει ξαναγίνει, οργανωμένα , αισιόδοξα και με προϋποθέσεις, αλλά χρειάζεται όλοι οι Τρικαλινοί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ο Γενικός Γραμματέας του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα κ. Γιώργος Παναγιώτου από την πλευρά του δήλωσε:«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια στον ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Αυτό το οποίο έλειπε και ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Μια ομάδα σε μια πόλη αν δεν στηρίζεται στα δικά της παιδιά, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Εμείς θέλουμε αυτό το όραμά να γίνει πραγματικότητα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις. Ήδη στο Φλαμούλι ο χώρος είναι σε καλή κατάσταση . Στα άλλα γήπεδα θα γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις. Αυτό που λέγεται για την ΑΕΤ δεν ισχύει. Η Κ17 ανήκει στον Α.Ο. Τρίκαλα, είναι Α.Ο. Τρίκαλα και απλά θα πάρει την θέση της ΑΕΤ στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής.»

Oυπεύθυνος του οργανωτικού τομέα και σχεδιασμού κ. Κώστας Καρακούσης επισήμανε: «Είναι η πρώτη προπόνηση της σεζόν. Έχει γίνει κάποια επιλογή από κάποια παιδιά που είδαμε στο camp την προηγούμενη εβδομάδα. Ήδη είναι περισσότερα τα παιδιά και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Που ίσως να μην ήταν στην καλύτερη κατάσταση αυτές τις δύο ημέρες. Είναι μια νέα προσπάθεια του Α.Ο Τρίκαλα του ερασιτέχνη να δημιουργήσει κάτι καλό. Αυτά τα παιδιά είναι τιμή να φορέσουν την φανέλα του Α.Ο.Τρίκαλα και μας δίνεται μια ευκαιρία με την συνεργασία που κάναμε με την ΑΕΤ για να συμμετάσχουν στην Α΄ ερασιτεχνική. Είναι χρυσή ευκαιρία για τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και είναι στο χέρι τους να μπορέσουν να στελεχώσουν αύριο την μεγάλη ομάδα των Τρικάλων.»

O εκ των προπονητών κ. Δημήτρης Σαργιώτης είπε:«Είναι μια ευκαιρία αυτή για την ερασιτέχνη ΑΟΤ και όπως θυμόμαστε μετά από αρκετά χρόνια, έχει να γίνει παρόμοια προσπάθεια, με σωστές βάσεις. Για τους ανθρώπους αυτούς που βάλανε αυτές τις βάσεις αυτές εμάς μας γεμίζει ευθύνες. Και πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να χτίσουμε κάτι σωστό. Μέσα από την οποία προσπάθεια να πλάσουμε σωστούς ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες. Αν καταφέρουμε μετά από τρία χρόνια να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα από Τρικαλινά παιδιά θα πούμε ότι άξιζε. Στόχος είναι η κ17 να στελεχωθεί από παιδιά αυτής της ηλικίας και ίσως και λίγο μεγαλύτερα λόγω και της κατηγορίας που θα παίξουν. Δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανένα παιδί, οι ηλικίες είναι ευαίσθητες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αυτοί που δεν θα είναι τελικά μαζί μας, εμείς θα τους παρακολουθούμε.»

2 4455678889

OI ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Οι 38 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν προετοιμασία με την Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα είναι οι:

Γιούρι Πετρένκο
Σεραφείμ Μήτσιος
Παναγιώτης Γιώτας
Αλέξανδρος Κουτσώνας
Ηλίας Σακελλάριος
Κώστας Μπακατσής
Κώστας Τεντολούρης
Ηλίας Τσαρούχας
Δημήτρης Ρούσσης
Γρηγόρης Τσιρογιάννης
Χάρης Μπρουζούκης
Βαλάντης Αθανασίου
Άγγελος Νταής
Χρήστος Περιστέρης
Γιώργος Ντόκος
Χρήστος Λιάκος
Λεωνίδας Ζωγράφος
Σταύρος Δραμίστης
Δημήτρης Βλησσάρης
Κώστας Παπαγεωργίου
Παναγιώτης Χατζής
Βασίλης Κοθράς
Νίκος Μπένγκο
ΚλάιντιΓκόγκα
Ραφαήλ Αθάνατος
Παναγιώτης Νίκας
Αχιλλέας Ρέμπελος
Λευτέρης Κονόμη
Κώστας Χατζηγεωργίου
Αποστόλης Μπαούσης
Κώστας Μπανάσιος
Θωμάς Βασιλόπουλος
Χρήστος Καραγιώργος
Γιάννης Μπαρτζιώκας
Λευτέρης Τσιακμάκης
Θεόδωρος Μαγγούτης
Τάσος Αλεξανδρής
Δημήτρης Μαρδάνης

Το πρώτο φιλικό την Πέμπτη με Πορταϊκό

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές. Το Σάββατο 8 Αυγούστου η προπόνηση θα είναι πρωϊνήεξ΄αιτίας του μπαράζ που θα γίνει στο γήπεδο Φλαμουλίου. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 18.30 με τον Πορταϊκό Πύλης στο Φλαμούλι.

.