Εσείς δοκιμάσατε τυροπιτάκια από τα χεράκια της Δήμητρας; Τι όχι; Δεν ξέρετε τι χάνετε…

Αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το άτυχο εκλογικό αποτέλεσμα του καλού της φίλου και συνεργάτη Μικέλη Χατζηγάκη, φαίνεται πως είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα.

Μπορεί μεν να χάρηκε από τον εκλογικό θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας, η χαρά της όμως σκιάστηκε από την δεύτερη ανεπιτυχή προσπάθεια του Μικέλη να μπει στο Βουλή, παρόλο που η ίδια έτρεξε πολύ γι΄αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Νάτσινα έδωσε το παρόν σε φιλικό της σπίτι με μεγάλη γυναικεία συντροφιά, όπου εκτός  των άλλων έδειξε και την μεγάλη της τέχνη στη μαγειρική, φτιάχνοντας πεντανόστιμα τυροπιτάκια. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως πέρα από Περιφερειακή Σύμβουλος, γιατρός, σύζυγος και μαμά, είναι και μια πρώτης τάξεως νοικοκυρά.

Χαρούμενη, έβαλε το μαγειρικό της ταλέντο για τις φίλες της, σε ένα όντως πλούσιο και πολυσυζητημένο μπουφέ. Πάντως αν δεν φάγατε τυροπιτάκια από τα χέρια της Δήμητρας απλά χάνετε…

Εργαζόμενο κορίτσι, καλή νοικοκυρά που έχει να κοιτάξει και την επανεκλογή της τον Οκτώβριο στη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Θεέ μου δως της δύναμη να τα προλαβαίνει όλα με επιτυχία!