Έρχεται σκληρός χειμώνας με κρύο και χιόνια λέει ο Λαρισαίος προγνώστης Θ. Χατζηγρίβας – Ο μήνας που θα σπάσουν τα ρεκόρ ψύχους

Τα μερομήνια φέτος μας φέρνουν χιόνια, θερμοκρασίες ρεκόρ και πολικό ψύχος, όμως σύμφωνα με την συγκεκριμένη πρόγνωση καιρού δεν θα είναι λευκά φέτος τα Χριστούγεννα.

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα πέσουν τα πρώτα χιόνια, ενώ χιονισμένος θα είναι και ο Δεκέμβριος, στις αρχές του και λίγο πριν τις γιορτές. Δυναμική είσοδος για τον Ιανουάριο με πολικές θερμοκρασίες που θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο ειδικός στα μερομήνια, ο Λαρισαίος προγνώστης καιρού, κ. Θεοφανης Χατζηγρίβας μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, τόνισε τα εξής: «Τα πρώτα χιόνια θα ξεκινήσουν την δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, γενικά μέσα στον μήνα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στον καιρό. Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έχουμε το πρώτο σοβαρό κρύο. Ωστόσο περιμένουμε τον Ιανουάριο να είναι ιστορικός φέτος, διότι θα έχουμε κάποιες πολικές θερμοκρασίες και θα σπάσουν κάποια ρεκόρ. Όλα αυτά θα γίνουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αλλά χιονοπτώσεις που θα κατέβουν στα πεδινά θα έχουμε και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου».

onlarissa.gr