Έρχεται Λάρισα για τους αγρότες, αλλά αποφεύγει το… μπλόκο της Νίκαιας ο Τσίπρας!

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του προέδρου του κόμματος να έρθει στη Λάρισα για να συναντηθεί με τους αγρότες που κινητοποιούνται τις τελευταίες ημέρες, αλλά να μην επισκεφθεί το… μπλόκο στον κόμβο της ΠΑΘΕ στη Νίκαια!

Σύμφωνα με πρόγραμμα τις επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία μόλις 12 αγροτών στο δημοτικό κατάστημα της Νίκαιας! Ουσιαστικά θα γίνει μία απολύτως ελεγχόμενη συνάντηση, σε ένα εξαιρετικά “αποστειρωμένο” περιβάλλον.

Η αβίαστη ερμηνεία που δίνει η πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου είναι πως η απόφαση περί μη επίσκεψης στο μπλόκο, γίνεται για να αποφευχθούν ενδεχόμενα… «παρατράγουδα». Όπως εξηγούσε στο onlarissa.gr, έμπειρος στα αγροτικά Λαρισαίος που πρόσκειται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ «είναι βέβαιο ότι τα παιδιά στο μπλόκο έχουν όλη την καλή διάθεση ώστε να κυλήσει ομαλά μία επίσκεψη στο τρακτέρ, όμως κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα γίνει κάτι από δυο – τρεις…»

Εξίσου αλγεινή εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως στο πρόγραμμα δεν έχει εξαιρεθεί μόνον η επίσκεψη στο μπλόκο, αλλά και οι επαφές με αγροτικούς φορείς, ακόμη και με εκείνους που κινούνται στα πολιτικά νερά του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως ο κ. Τσίπρας να κάνει κάποιες επαφές στο περιθώριο της επίσκεψής του, πριν αναχωρήσει για την Αγιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε η συγκεκριμένη επίσκεψη φαίνεται πως ήδη προκαλεί μεγαλύτερες εντυπώσεις, απ’ ότι η καθ’ αυτού επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ…

Α.Ρ.