Επιτυχημένο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στα Τρίκαλα

000435788

Με επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας για νεαρές ηλικίες στα Τρίκαλα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου στα Τρίκαλα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων το οποίο διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από το σύνολο του ποδηλατικού κόσμου.

Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαδρομές της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Διονύσιος Λιατσής εξέφρασε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης, απηχώντας παράλληλα και τα συναισθήματα των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτές. Απένειμε Τιμητικές Πλακέτες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Ευθύμιο Ρεντζιά, για την προσφορά και την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης απένειμε τα έπαθλα στους τρείς πρώτους της κάθε κατηγορίας και συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες.

000789 2

Με την σειρά του, δήλωσε πως με την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πόσο εποικοδομητική είναι η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού με την Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους και για μελλοντικούς αγώνες καθώς οι Θεσσαλοί που αγαπούν το ποδήλατο αγκαλιάζουν με θέρμη αυτές τις διοργανώσεις και αποδεικνύουν ότι και θέλουν και μπορούν να φιλοξενούν με άψογο τρόπο τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων .

Στις απονομές παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Γιώργος Τσίγκας Γεώργιος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Γακόπουλος και Απόστολος Κολίτσας.

.