Επιτυχημένες latin δράσεις στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο winter latin camp στην Ακαδημία Χορού Τρικάλων την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, και όχι μόνο, Σπύρος Παυλίδης και Ράνια Κολιού ήταν καλεσμένοι στη σχολή για ένα μοναδικό σεμινάριο βελτίωσης της τεχνικής των latin χορών. Όλες οι μαθήτριες της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων έσπευσαν να το παρακολουθήσουν.Κυριολεκτικά ρούφηξαν κάθε συμβουλή των προπονητών και τα αποτελέσματα βελτίωσης ήταν άμεσα!

Τα μαθήματα ξεκίνησαν 12.30 το μεσημέρι με ηλικίες Δημοτικού όπου οι μικρές λατίνες της σχολής ενθουσιάστηκαν καθώς ήταν η πρώτη τους φορά που παρακολουθούσαν τέτοιου είδους σεμινάριο. Στη συνέχεια από τις 16.00- 17.00  πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια για τα τμήματα γυμνασίου λυκείου και ενηλίκων.

Ο Σπύρος και η Ράνια έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στις αγωνιστικές ομάδες της σχολής για να έχουν ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στους αγώνες που θα κατέβουν για το 2020. Στο τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής. Η Γιούλια Πεταράκη που είναι η ιδιοκτήτρια της σχολής καθώς επίσης και η προπονήτρια των αγωνιστικών ομάδων all ladies latin ζήτησε από τους προσκεκλημένους χορευτές να χορέψουν κάτι για να δουν οι μαθήτριες της σχολής το υψηλότατο χορευτικό επίπεδο της Ράνιας και του Σπύρου.

Το αποτέλεσμα συγκλόνισε όχι μόνο της μαθήτριες αλλά και τους γονείς- κηδεμόνες που περίμεναν έξω από την αίθουσα! Χόρεψαν μια καταπληκτική rumba που προκάλεσε σε όλους ανατριχίλα και συγκίνηση. Στο τέλος αφέθησαν να εννοηθεί πως το άρτιο ζευγάρι των πρωταθλητών θα έρθει σύντομα ξανά στην TDA.

Όπως είναι φανερό από τις δράσεις της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων – TDA  ο χορός στα Τρίκαλα αποκτά επίπεδο!