Επιτόπια αυτοψία στο Ζάρκο για τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του νομού

Για ακόμη μια μέρα βρέθηκε σήμερα στο Ζάρκο, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, προκειμένου να επιχειρήσει νέα επιτόπια αυτοψία στα σημεία που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές λόγω του μεγάλου σεισμού, αλλά και να εκτιμήσει την πρόοδο των εργασιών καταγραφής των ζημιών που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Μαζί του και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, ο οποίος και αυτός παρακολουθεί στενά τις ανάγκες των κατοίκων και τις σημαντικές φθορές που έχουν υποστεί τα κτήρια όλης της περιοχής, όπως επίσης και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενο από τον Βουλευτή του νομού Σάκη Παπαδόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο.

Στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου του Ζάρκου, είχαν όλοι συνάντηση με κατοίκους του χωριού, την διευθύντρια του σχολείου κ. Γεωργία Καλλιτσουνάκη, εκπαιδευτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών στο κτήριο και την επιστροφή των μαθητών στα μαθήματά τους.