Μπέρδεψαν τις ομάδες οι λοιμωξιολόγοι και έβαλαν «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται νέα απόφαση από τους λοιμωξιολόγους

Ένα μεγάλο λάθος των λοιμωξιολόγων έγινε η αιτία να μπει και πάλι «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αποδείχθηκε πως οι λοιμωξιολόγοι έκλεισαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα κορονοϊού στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών!

Με άλλα λόγια, θεώρησαν πως οι γυναίκες (ερασιτεχνικό) είχαν τα περισσότερα κρούσματα και έτσι, πήρε η… μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες. Φαίνεται ωστόσο πως μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με Φίλιππο Βέροιας.

Στη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά επικράτησε μεγάλη ένταση όταν διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο λάθος και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται νέα απόφαση από τους λοιμωξιολόγους.

ethnos.gr