Επίθεση Πολάκη στον …ψυχίατρο και η απάντηση Λιάπη

«Καλά ξεμπερδέματα, ΚΕΘΕΑ.
Φορτώθηκες άλλον ένα αποτυχημένο τσάτσο της εξουσίας και (από ό,τι φαίνεται) γυμνοσάλιαγκα που θα έκανε τα πάντα για μια θέση. Δεν βγήκε βουλευτής, δεν πειράζει, θα μπαζώσουμε τα εξαρτημένα παιδιά με αυτή τη μούργα και καθίζημα.

ΠΑΡΤΕ-ΦΑΤΕ αριστεία των μεσημεριανάδικων ,της δηθενιας της ψευτογκλαμουριας ,του αποτυχημένου πολιτευτή ψυχιάτρου ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ!!!!(“για να σταματήσει η ιδεολογική ηγεμονία-της Αριστεράς-στον τομέα των εξαρτήσεων” όπως είπε ο Υφυπ Υγειας Κοντοζαμανης…..)

Απο XYZ Contagion:
“Το ΚΕΘΕΑ θα χρειαστεί απεξάρτηση σε λίγο. Από την εξάρτηση της Νέας Δημοπρασίας, και μάλιστα του χειρότερου δυνατού προσώπου της.

Πως θα τα βγάλει πέρα με αυτόν τον ανεκδιήγητο ψυχίατρο;
Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.»

Αυτά και άλλα πολλά επισήμανε ο πρώην Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, για το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και την τοποθέτηση του Ψυχιάτρου Χρίστου Λιάπη – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών MD MSC PHD – Επιστημονικού Συνεργάτη Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι ΚΑΙ δύο Ιατρεία .

Aπάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε έδωσε ο Χρίστος Λιάπης, σε δικιά του ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα αναφέροντας:

Οι διαδρομές ζωής και το βιογραφικό της Αντιπροέδρου του νέου ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Φωτεινής Λεομπίλλα και των υπολοίπων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών, με τα οποία συγκροτούμε και θα ασκήσουμε τη νέα Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, ενισχύοντας το αυτοδιοίκητό του, αποτελούν εγγύηση παραγωγής ουσιαστικού έργου για την κοινωνία και ειδικά για το ευαίσθητο κομμάτι των εξαρτημένων συνανθρώπων μας. Σε πείσμα των γνωστών παρά-δικτυακών, παρά-δημοσιογραφικών και παρά-πολιτικών κύκλων που παίζουν συστηματικώς και πολλάκις παιχνίδια αμαύρωσης υπολήψεων και φαλκίδευσης της αλήθειας. Με θλίψη μου είδα εχθές πρώην Υφυπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης να μετατρέπεται -δυστυχώς για πολλοστή φορά- σε διαδικτυακό παραχαράκτη της κακοήθειας, μηρυκάζοντας στην ιστοσελίδα του στο f/b, ανασυσταμένες ανοησίες παραποιήσεων, ως ξεθυμασμένο «φαλκίδιο» της κληρονομιάς της λάσπης, της αδιαφάνειας και της παρακμής. Ας το καταλάβουν, όμως, πως περνούμε από την κοινωνία του «παρά», στην οποία ευδοκίμησαν, στην κοινωνία του «επί». Στην επι-κοινωνία και στην ουσία της προσφοράς στον άνθρωπο και στον πολίτη.