Αιχμές κατά του Προέδρου της Πηγής αφήνει ο τοπικός Σύμβουλος Νίκος Παπαθανασίου

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τους πρώτους μήνες στο δημοτικό διαμέρισμα της Πηγής και στις δύο συνεδριάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, στα όσα λέει ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου στο διαδίκτυο (για την δική του προβολή), μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις και φανταστικές δρομολογήσεις έργων(βλέπε Σκαμνιές, κονάκι Δερβέναγα), αγνοώντας την ολομέλεια του τοπικού συμβουλίου. Όχι μόνο δεν έχει συζητηθεί κάτι, αλλά το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε ως όργανο, είναι να κάνουμε εισηγήσεις προς το δημοτικό συμβούλιο.

Προφανώς ο κ. Πρόεδρος ίσως αισθάνεται ότι είναι ή υποκαθιστά τον Δήμαρχο και τους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους, όπως επίσης και του συντοπίτη μας Αντιδημάρχου Γεωργικής Ανάπτυξης.

Κάποιοι θα πρέπει να προσγειωθούνε και να κατεβούνε από το καλάμι, όσο είναι ακόμα νωρίς. Πληροφορώ τους άσπονδους φίλους και συνυποψήφιους μου εκλεγμένους, ότι δεν είμαι με κανέναν αλλά μόνο με την οικογένεια μου και τους ψηφοφόρους μου, τους οποίους τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την τιμή που μου έκαναν, όπως και τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πύλης όραμα», να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του.

Η Πηγή αυτή την στιγμή έχει το προνόμιο να εκπροσωπείται στο σύνολο της με τρεις δημοτικούς συμβούλους και με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μήπως θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα;

 

Νικόλαος Δ. Παπαθανασίου

Τοπικός Σύμβουλος Πηγής

Με τον συνδυασμό «Πύλης όραμα»