Επίθεση δέχθηκε σήμερα στην Ασκληπιού ο πρώην Διοικητής Δημήτρης Παρθένης

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε σήμερα ο περίπατος στην Ασκληπιού για τον πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN.gr, γύρω στη μια σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Παρθένης ενώ βάδιζε αμέριμνος με τον γιό του στην Ασκληπιού, δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο πρώην Διευθυντικού στελέχους κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Παρθένης προφανώς αιφνιδιασμένος από την επίθεση που δέχθηκε, εισέπραξε καίρια χτυπήματα από τον εν λόγω κύριο, ενώ το παιδί του που εκείνη την ώρα ήταν μαζί του, υπέστη σοκ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Παρθένης διακομίστηκε σε άσχημη κατάσταση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου και αναρρώνει.

Ο λόγος της επίθεσης διερευνάται, αλλά είναι βέβαιο πως κάποιες προσωπικές διαφορές που υπήρξαν ανάμεσα στους δύο εμπλεκόμενους, κυρίως και με την σύζυγο του ενός, έφτασαν τα πράγματα στην εξέλιξη αυτή. Οπωσδήποτε όμως τέτοιου είδους τέτοιες επιθέσεις θα πρέπει να αποφεύγονται και σίγουρα να καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας.