Επιστροφή στο παρελθόν και στις… μεγάλες αγάπες για τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Κάποτε η μουσική, οι κονσόλες του ήχου, τα μικρόφωνα και ότι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει ένα ραδιόφωνο, ήταν μέσα στα ενδιαφέροντα του Δημήτρη Παπαστεργίου στην εφηβική και λίγο μετέπειτα ηλικία του, αφού ήταν ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με πάθος με τους ραδιοφωνικός σταθμούς εκείνης της εποχής ως ιδιοκτήτης αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός, οι παλαιότεροι θα θυμούνται χαρακτηριστικά τον περιβόητο HotMix και λίγο μετέπειτα την Ραδιοφωνική Λέσχη.

Χρόνια αθωότητας αλλά και χρόνια γεμάτα πάθος και μεράκι για τον νεαρό τότε Δημήτρη Παπαστεργίου (όχι ότι τώρα μεγάλωσε), που μαζί με άλλους συνομηλίκους-συνεργάτες, είχαν αφήσει εποχή στα «ερτζιανά».

Ο ίδιος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου, αναφέρει  «Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου χθες 13/02 αλλά τη γιορτάζω στις 14… Το ίδιο είναι! Γιατί μεγάλη αγάπη ήταν, είναι και θα είναι το ραδιόφωνο. Αυτό με μεγάλωσε, με ταξίδεψε, με καθόρισε, με έστειλε στο Πολυτεχνείο, με έκανε να γνωρίσω ανθρώπους και συμπεριφορές και βασικά… να ζήσω με πάρα πολύ μουσική! Χρόνια πολλά γενικώς!».

Είπαμε οι παλιές αγάπες ποτέ δεν ξεχνιούνται, και μπορεί σήμερα να είναι  Δήμαρχος Τρικκάιων, όμως πάντα θα αισθάνεται παιδί του ραδιοφώνου!