Επιστολή του Βασίλη Ντόβα για την παραίτησή του από τον Συνδυασμό «Τρίκαλα-Συμπολιτεία»

001009988 j

Με αφορμή τα όσα καταγγελτικά, ανοίκεια και απαξιωτικά για το πρόσωπό μου περιέχονται στην ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Φυσάει Κόντρα», δηλώνω ότι:
Δεν υπήρξα ποτέ ούτε ακροδεξιός ούτε ρατσιστής ούτε ξενοφοβικός. Εξάλλου η οικογενειακή, πολιτική και ανθρώπινη κουλτούρα μου καθώς και η προσωπική μου στάση και ο τρόπος ζωής μου δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

Εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχω σε εθελοντικές οργανώσεις κοινωνικής προσφοράς και στέκομαι δίπλα στους συνανθρώπους όπου και όποτε με χρειάζονται.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν προϊόν της αγάπης μου για τον τόπο και τους συμπολίτες και διάθεσης για ανιδιοτελή προσφορά.
Τα σχόλια μεταξύ φίλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καμιά φορά γίνονται και χάριν αστεϊσμού και δεν αποτελούν πάγιες θέσεις και απόψεις ενός προσώπου.
Δυστυχώς, κάποιοι καθοδηγούμενοι προσπαθούν με υπόγεια φυσήματα – το κατανοούν άραγε; – να διευκολύνουν αντίπαλους συνδυασμούς και όχι το δικό τους. Ας τους κρίνουν οι ψηφοφόροι τους.
Θορυβημένοι από τη μεγάλη αποδοχή του συνδυασμού του νυν Δημάρχου αποβλέπουν σε τυχών πολιτικά οφέλη και αναζητούν εναγωνίως τρόπους να πλήξουν το συνδυασμό και τον Δήμαρχο Χρήστο Λάππα.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένειά μου και το Δήμαρχο, έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία». Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο από το νοσηρό, από-προσανατολιστικό κλίμα που προσπαθούν κάποιοι να στήσουν, για να μη συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα και οι προτάσεις τους για την επίλυσή τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χρήστο Λάππα για την τιμή που μου έκανε προσωπικά ο ίδιος να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του, καθώς και την οικογένειά μου, τους συγγενείς και τους φίλους μου για τη στήριξή τους στην προσπάθειά μου.
Τέλος, θα ήθελα να δηλώσω ότι συνεχίζω να στηρίζω το συνδυασμό ΤΡΙΚΑΛΑ Συμπολιτεία και τον Δήμαρχο Χρήστο Λάππα.

Με τιμή,

Βασίλης Ντόβας
www.vasilisdovas.gr

.