Επιστημονική ημερίδα διοργανώνει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων

Την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους θα έχουν οι οδοντίατροι του νομού μας, καθώς το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort, ημερίδα με θέμα «Κλινικά διλήμματα στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη».

Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα που απασχολούν τους οδοντιάτρους στην καθημερινή άσκηση της επιστήμης τους παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις ενώ το θεωρητικό μέρος της θα ακολουθήσει και πρακτική εξάσκηση στοματικής χειρουργικής.

Η ημερίδα είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς, υπό τη σκέπη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, και προβλέπει την διαρκή εκπαίδευση του οδοντιατρικού προσωπικού της χώρας μέσα από πιστοποιημένα συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.

Επειδή ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει την αντικαπνιστική εκστρατεία, στο πλαίσιο της ημερίδας θα αναπτυχθεί από την πνευμονολόγο του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γιδά θέμα σχετικό με τη διακοπή του καπνίσματος.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Τρικκαίων και με τις ευγενικές χορηγίες του ΑΝΑΝΤΙ City Resort και της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας.