Επιστημονική Εκδήλωση, με θέμα παιδοπνευμονολογικά προβλήματα,στη Καλαμπάκα

222111100

Ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζουν στις μέρες μας τα πνευμονολογικά προβλήματα στα Ελληνόπουλα. Νοσήματα όπως η αλλεργική ρινίτιδα, η ατοπική δερματίτιδα, το άσθμα, η βρογχιολίτιδα, η πνευμονία κτλ διαγιγνώσκονται ολοένα και συχνότερα στον παιδικό πληθυσμό, ακόμα και βρεφικής ή και προσχολικής ηλικίας.

Η κατάσταση, ωστόσο, είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από τη σύγχρονη Παιδιατρική επιστήμη, το επίπεδο της οποίας είναι πολύ υψηλό στη χώρα μας και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες θεραπευτικές μεθόδους, ανοίγοντας για τους λειτουργούς της καινούρια, λαμπρά πεδία δράσης.

Με αυτά τα δεδομένα, και στο πλαίσιο του ετήσιου μετεκπαιδευτικού του έργου, το Ελληνικό Κολλέγιο Παιδιάτρων (Ε.Κ.Π.) διοργανώνει Επιστημονική Εκδήλωση, με θέμα τα σύγχρονα παιδοπνευμονολογικά προβλήματα, στις 24 – 26 Οκτωβρίου 2014, στην Καλαμπάκα, στο ξενοδοχείο Divani Meteora.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα αναφερθούν σε όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τα νοσήματα αυτά.

Δείτε το Πρόγραμμα

.