Επίσκεψη του Δημήτρη Κουρέτα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Τρίκκης Πολιτεία»

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Τρίκκης Πολιτεία» του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Μητσιούλη, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Εκεί τον υποδέχθηκαν θερμά ο επικεφαλής του συνδυασμού και αρκετοί υποψήφιοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, ενώ οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, παρουσία των συνεργατών τους, θέματα που αφορούν γενικότερα την αυτοδιοίκηση αλλά και τις εκλογές, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο περιθώριο της κουβέντας που είχαν, ο Δημήτρης Κουρέτας αναφέρθηκε και σε μια δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας που έχει στα χέρια του, που τον εμφανίζει στην τρίτη θέση με 17%, ακριβώς δύο μονάδες πίσω από το Νίκο Τσιλιμίγκα που βρίσκεται στο 19%, με τον Κώστα Αγοραστό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 37%. Η δημοσκόπηση όμως αυτή έγινε πριν τις αποχωρήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον συνδυασμό του Τσιλιμίγκα, γεγονός που επιτρέπει στον Δημήτρη Κουρέτα να ελπίζει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης που θα τον οδηγήσει στο δεύτερο γύρο.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εκλογική του πορεία εμφανίστηκε και ο Γιώργος Μητσιούλης, υποστηρίζοντας πως ο συνδυασμός του, που αποτελείται από πολλά γνωστά και επώνυμα στελέχη της Τρικαλινής κοινωνίας, θα συγκεντρώσει αρκετά υψηλό ποσοστό.