Επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Ευθύμιου Γούλα στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Ευθύμιου Γούλα στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος της CEV school project που το υλοποιεί το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ και έχει ως στόχο την επικοινωνία του αθλήματος της πετοσφαίρισης σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δράση ξεκίνησε με μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση της φιλοσοφίας του αθλήματος. Ο προπονητής ανέλυσε στους μαθητές τους βασικούς κανονισμούς δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον χαρακτήρα του βόλεϊ ως το κατεξοχήν «άθλημα της συνεργασίας».

Το δεύτερο μέρος της επίσκεψης μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, όπου η θεωρία έγινε πράξη. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τις τεχνικές της πάσας με δάχτυλα και της μανσέτας.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων ευχαριστούν θερμά τον κ. Ευθύμιο Γούλα για την εθελοντική του προσφορά και την έμπνευση που χάρισε στους μαθητές.