Επίσκεψη του Γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη στον Χρήστο Μιχαλάκη

Περιοδεία στο νομό Τρικάλων πραγματοποίησε σήμερα ο γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη

Ο κ. Μαρινάκης και τα κομματικά στελέχη αρχικά συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίον συνομίλησαν για τα ζητήματα του Δήμου.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν την Περιφεριακή Ενότητα Τρικάλων και συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα των μεγάλων έργων υποδομής του νομού Τρικάλων, την ενίσχυση των αγροτών και της παραγωγής, την τουριστική αναβάθμιση του νομού και τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών, έγινε και ενημέρωση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν από την περιφέρεια όπως ο σεισμός οι πλημμύρες, ο παγετός και τα χιόνια .

Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πως με παραίνεση του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των πολιτών, μιλώντας μαζί τους. Σήμερα από τα Τρίκαλα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και να τα καταγράψουμε. Το κοινωνικό και νομοθετικό έργο που έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πρωτοφανές και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, κατέληξε.