Επίσκεψη Πρύτανη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ΘΧΠ Τρικάλων

 

DSC01278

 

 

 

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:00 το μεσημέρι , ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κ. Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή του Θεραπευτηρίου κ. Ευθυμιάδη Νίκου.

Κατά τη συζήτηση εξετάστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.

 

Τον Πρύτανη υποδέχθηκαν εκτός από τον Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, ο Αντιπρόεδρος κ. Κολώνας Γεώργιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλου Κεφαλόβρυσου κ. Αλιάγας Διονύσης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στάλιας Θεοδόσης.

 

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συζήτησης θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων για τη διοργάνωση μιας πολύ σημαντικής ιατρικής ημερίδας, σχετική με τη Θεραπεία και την Αποκατάσταση, από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς καθηγητές τον προσεχή Φλεβάρη.

 

 

.