Επιχείρηση περιορισμού των διαδηλώσεων και κινητές κάμερες από την κυβέρνησηαπό την κυβέρνηση

pame

Όπως αποκάλυψαν στη Βουλή οι αρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο με το οποίο θα περιορίζει τα συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων (περιορισμός διαδηλώσεων, επέκταση μηχανισμών παρακολούθησης και καταστολής, κλπ.).

Η δικτατορία του κεφαλαίου για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να θωρακιστεί πάρα πέρα απέναντι στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες, επιβεβαιώνοντας, ότι το άλλο πρόσωπο κάθε αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής είναι η βία, η καταστολή, ο αυταρχισμός, ο περιορισμός των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα της εργατικής τάξης σε γενικό ξεσηκωμό, σε πρωτοβουλίες ενημέρωσης κι αντίστασης των εργαζομένων, ώστε να ματαιωθούν τα βρόμικα αυτά σχέδια της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, αλλά και σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση να «πληρώσει» για αυτή την πολιτική της.

Καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς, εκεί από όπου ξεκινά η δικτατορία του κεφαλαίου και να παλέψουν εκεί πριν από όλα να υπάρχουν δικαιώματα και ελευθερίες, αλλά και ενάντια σε κάθε άλλο περιορισμό που θα επιχειρηθεί, με πρόσχημα την προστασία των πολιτών, της οικονομικής ζωής και άλλων παρόμοιων φαιδρών.

Να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ αλλάζοντας τους συσχετισμούς σε βάρος των αντιλαϊκών δυνάμεων, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη και στον προσανατολισμό των αγώνων και στο χτίσιμο της λαϊκής κοινωνικής συμμαχίας που θα διεκδικήσει την εξουσία για λογαριασμό των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων και θα κατοχυρώσει τις λαϊκές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η Γραμματεία Τρικάλων