Επί ποδός για εκλογές στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτές τις κεραίες τους διατηρούν οι Τρικαλινοί Συριζαίοι, οι οποίοι λαμβάνουν καθημερινά μηνύματα των πολιτικών εξελίξεων, προχωρώντας σε ανάλογες αξιολογήσεις.

Τα τοπικά στελέχη εκτιμούν ότι η πρόσφατη επίσκεψη του πρώην Υπουργού Αλέξη Χαρίτση, έδωσε πόντους στο κόμμα και λειτούργησε συσπειρωτικά για τους ψηφοφόρους του. Και το επόμενο διάστημα δεν υπάρχει επαναπαυμός για τους Τρικαλινούς Συριζαίους, που θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς διάχυτη είναι η πεποίθηση πως οι εκλογές δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αυτά τα μηνύματα λαμβάνουν και από τα κεντρικά του κόμματος, γι΄αυτό θα βρίσκονται σε αυξημένη εκλογική ετοιμότητα.

Η κατάρτιση του τοπικού ψηφοδελτίου αρχίζει σιγά σιγά να απασχολεί τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων, τα οποία περιμένουν το «πράσινο φως» από την Κουμουνδούρου, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Πάντως όπως λένε τα στελέχη των Τρικάλων, υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες» και ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, καθώς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα υπάρξει κυβερνητική ανατροπή.