Επετειακή εκδήλωση: 25 χρόνια δράσης από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 20.00 να παρακολουθήσετε  την Επετειακή Εκδήλωση για τα 25 Χρόνια δράσης του Οργανισμού μας.

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος θα εξιστορήσει στον Ανδρέα τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί να πετύχουμε για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη. Σε μία μοναδική βραδιά θα ακούσουμε προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν στην ψυχή του «Χαμόγελου».

Θα τιμήσουμε με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου και την κυρία Μαίρη Χρονοπούλου για την διαχρονική τους προσφορά τους στον Οργανισμό μας.

Με μεγάλη συγκίνηση θα τραγουδήσουμε ξανά «Το τραγούδι του Ανδρέα» μαζί με τον δημιουργό του τραγουδιού και φίλο του Ανδρέα, Θάνο Καλλίρη και την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Επίσης θα παρουσιάσουμε την έρευνα που ετοίμασε για τον Οργανισμό μας η Focus Bari καθώς και την έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

Θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας, μέσω της ψηφιακής σας παρουσίας, παρακολουθώντας την Εκδήλωσή μας σε ζωντανή μετάδοση από το YouTube κανάλι του Οργανισμού μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/Nr2LYtZeMzE