Επειγόντως…νυχτερινή εκπομπή για τη Νάτσινα και το…πάθος της Αλεστά για την αυτοδιοίκηση

Μα τι είναι αυτό που ζούμε με τη Δήμητρα Νάτσινα, τη γνωστή γιατρό ντε…

Ο ορισμός της (από ποιον άραγε;) ως υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα, την έχει κάνει κυριολεκτικά περιζήτητη στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πρωί, μεσημέρι και απόγευμα να σου η Νάτσινα να έχει πιάσει «στασίδι» στις εκπομπές των τοπικών ραδιοφώνων και να ενημερώνει τους ακροατές για τα – δικά της – κρούσματα κορονοϊού στα Τρίκαλα…Μένει  μόνο «ορφανή» η βραδινή ζώνη και η Κυριακή, γι’ αυτό θα πρέπει οι ιθύνοντες των τοπικών ραδιοφώνων να εντάξουν στο πρόγραμμα της βραδινής ζώνης ανάλογη εκπομπή, γιατί δεν αντέχουμε να μένουμε χωρίς (και) βραδινή ενημέρωση από τη Νάτσινα!

Τι σου είναι κι αυτό το κορίτσι! Για την Σοφία Αλεστά μιλάμε, που πραγματικά δείχνει ότι από την στιγμή που εκλέχθηκε στο Δήμο Τρικκαίων, φαίνεται ότι «ζει τον δικό της μύθο»…δεν έχει πως και γιατί, πολύ απλά έτσι της βγαίνει και έτσι το νιώθει η κοπέλα!

Χρημάτισε στο παρελθόν Αντιδήμαρχος, αυτή την στιγμή είναι Πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου Τρικάλων, αλλά το μεγάλο της φόρτε είναι σίγουρα το…αντιδημαρχιλίκι!

Το έχει το κορίτσι και ζεί γι’ αυτό…τώρα το μόνο που δεν ξέρει ακόμα, είναι το πότε θα (ξανα) γίνει Αντιδήμαρχος…έτσι κι αλλιώς θα έρθει μια μέρα, αλλά μέχρι τότε η Αλεστά βρίσκεται μονίμως σε μια…γλυκιά προσμονή!