Επάρκεια αμνοεριφίων στην αγορά των Τρικάλων

Μεγάλη επάρκεια σε ντόπια αμνοερίφια διαθέτουν τα κρεοπωλεία των Τρικάλων και ήδη σήμερα και αύριο θα προμηθευθούν όλες τις ποσότητες, για να μπορεί να εξυπηρετηθεί το καταναλωτικό κοινό, που σπεύδει να κάνει έγκαιρα  τις παραγγελίες του σε αρνί, κατσίκι, κοκορέτσι κλπ. για την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Πρόεδρος του Συλλόγου κρεοπωλών νομού Τρικάλων Θεόδωρος Ευθυμίου, σε όλα τα κρεοπωλεία των Τρικάλων υπάρχει αφθονία αγαθών με ντόπια ποιοτικά και ελεγμένα κρέατα, απευθείας από τους Τρικαλινούς παραγωγούς.

Οι τιμές των αμνοεριφίων κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα και αναμένεται να κυμανθούν αναλόγως με την ζήτηση και τα κιλά του κάθε σφάγειου. Οι τιμές στα αρνιά αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 7-8 το κιλό, ενώ στα κατσίκια λίγο παραπάνω από 7,5 έως 8,5.

Η κίνηση μέχρι στιγμής στα καταστήματα των Τρικάλων βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας, οπότε οι καταναλωτές θα ξεχυθούν στην αγορά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι.