«Επανεκκίνηση τώρα» σε θέματα αθλητισμού, άσκησης, υγείας και ποιότητας ζωής

P3290449

Ημερίδα με τίτλο «Τοπική Αυτοδιοίκηση- Παροχή Υπηρεσιών Άσκησης και Υγείας» πραγματοποίηυηκε την Κυριακή το πρωί στον κινηματογράφο του πολυχώρου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα από τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν διακεκριμένοι επιστήμονες που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών άσκησης από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο του Μύλου, πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης και άσκησης όπου οι συμμετέχοντες, ενημερώθηκαν σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης για την υγεία, και είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άσκησης ανάλογα με το «προφίλ» τους (ηλικία, επίπεδο φυσικής κατάστασης κ.α.).

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε πως θεωρεί καταρχήν δικαίωση για τα Τρίκαλα και τους κοινούς αγώνες που δόθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 την ύπαρξη της ΣΕΦΑΑ στον τόπο μας, παράλληλα με το κορυφαίο επιστημονικό έργο που παράγει. Τόνισε πως θα υπάρξει συνεργασία για την προαγωγή προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού σε ανοιχτούς χώρους του Δήμου, αλλά και κοινή δράση για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση και εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

.