Η Εορτή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας στο παρεκλήσιο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Η Εορτή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας Παρεκλήσιο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 εορτή της κατάθεσης της Τίμιας και Πανακηράτου ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζει και πανηγυρίζει το δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, στο οποίο υπάρχει εγκαινιασμένη ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και είναι αφιερωμένο στην Τιμία Ζώνη.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

 ΔΕΥΤΕΡΑ 28-8-2017: Το βράδυ από 8:30μ.μ. έως 12:30π.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ για την Αποτομή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. (Θα εκτεθεί Ι. Λείψανο του Αγίου).

  ΤΕΤΑΡΤΗ 30-8-2017: Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ  θα ψαλεί ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός  της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2017: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος  της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με θείο κήγρυγμα από τον Παν/λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεώς μας, και το ύψωμα της Παναγίας μας.

Το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 6:30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας της Αγίας και Πανακηράτου ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-9-2017: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής του Αγίου Συμεών του Στυλίτου και της αρχής της Ινδίκτου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μ. Αγιασμού για την πρωτομηνιά.

 Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό της Παναγίας μας.