Σε κλίμα σύμπνοιας και θερμής υποστήριξης του Κώστα Μαράβα, υποψήφιου Δήμαρχου Πύλης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, συγκέντρωση-συνάντηση των υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Μαράβας στη συγκέντρωση η οποία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, παρουσίασε στους παρευρισκομένους το όραμά του για τον Δήμο Πύλης, μοιράστηκε μαζί τους τις επιδιώξεις του για το Δήμο και τους πολίτες, αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Τόνισε πως παρά το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε, οι ανάγκες της περιοχής είναι πολλές και χρειάζονται επιτακτικά αντιμετώπιση.
Επιθυμούμε την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών.
Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, σε αυτό το αρνητικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, πετύχαμε αρκετά.
Το ΠΡΩΤΟ που καταφέραμε είναι να κρατήσουμε τον Δήμο μας ΟΡΘΙΟ, και πετύχαμε να είναι από τους πιο υγιείς οικονομικά Δήμους της χώρας. Και αυτό το πετύχαμε, εφαρμόζοντας ΣΥΝΕΤΗ διαχείριση στα οικονομικά, διοικώντας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Είμαι αισιόδοξος για την εκλογική νίκη του συνδυασμού στις εκλογές του Μαΐου από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Και ξεκαθαρίζω πως το διακύβευμα αυτών των Δημοτικών εκλογών είναι η Πύλη και η ανάπτυξή της, το μέλλον της, οι άνθρωποί της, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός.
Εδώ και μήνες συγκροτούμαι ένα ευρύ και αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο με μοναδικό γνώμονα την αξιοκρατία, την κοινωνική αναγνώριση, την ανθρώπινη ποιότητα, το ήθος και τη διάθεση προσφοράς.
Δημιουργούμε ένα συνδυασμό που καλύπτει όλα τα κοινωνικά στρώματα του δήμου.
Ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του μέλλοντος.
Στόχος είναι η συγκρότηση μιας ισχυρής ομάδας που έχει διάθεση για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, προκειμένου να κάνουμε όλοι μαζί ένα δυνατό και δημιουργικό Δήμο Πύλης.
Μια ομάδα που θα δώσει νικηφόρα τον αγώνα αλλά θα λειτουργήσει και στη συνέχεια ως μια συμπαγής δημιουργική δύναμη για το Δήμο Πύλης.
Στηριζόμενοι στην εμπειρία των παλιών αλλά και στο πάθος και τον ενθουσιασμό των νέων πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Εμείς λοιπόν από σήμερα αρχίζουμε τον ΕΝΤΙΜΟ και ΚΑΘΑΡΟ αγώνα. Όπως κάναμε πάντα. Έναν αγώνα με σεβασμό στον πολίτη και τα προβλήματα που βιώνει ο τόπος μας.
Μιλώντας τη γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ. Έναν αγώνα με επιχειρήματα και καθαρές θέσεις έναν αγώνα της ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Ο Κώστας Μαράβας ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν τόσο να παρευρίσκονται στην εκδήλωση όσο και για την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί του σε ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον πυρήνα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος», ξεπερνούν ήδη τους εκατόν πενήντα και προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
Συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως σκοπό την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.