Εντός «γαλάζιου» ψηφοδελτίου φέρνουν την Χρυσάνθη τελευταίες εξελίξεις

Το όνομα της πρώην Αντιδημάρχου Τρικκαίων Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη, φαίνεται ως το επικρατέστερο μέχρι στιγμής από τις ενδεχόμενες γυναικείες υποψηφιότητες, να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για να προλάβει ενδεχόμενο εκλογικό αιφνιδιασμό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα -όπως άλλωστε δήλωσε στην ΔΕΘ – ίσως ανακοινώσει τις επόμενες μέρες, την συμπόρευση με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης 40-50 στελεχών, προερχομένων από τον χώρο της κεντροαριστεράς, που εξέφραζε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ παλαιότερα.

Η πλειονότητα αυτών των στελεχών, σε μια επίδειξη ισχύος της «γαλάζιας» παράταξης,  θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος ανά την επικράτεια στις επόμενες εθνικές εκλογές, με το όνομα της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη να συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά τα στελέχη. Η ίδια εδώ και καιρό έχει καλλιεργήσει ένα προφίλ χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τις συχνές εμφανίσεις και την υπερέκθεση στα ΜΜΕ και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν με τον καιρό επαληθευτούν οι καλά πληροφορημένες πηγές.