Εγγραφές στα χορευτικά του συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

DSC 0058

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρχίζουν τα μαθήματα χορού στα χορευτικά το Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων.

Ο χορός είναι μία ανθρώπινη δραστηριότητα του σώματος ,της καρδιάς και του πνεύματος.Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι αποτελούν πραγματικούς φάρους για τη χώρα, από τους οποίους συντελείται σοβαρή και αθόρυβη εργασία με στόχους,ιδανικά και συνήθως κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο εθελοντισμός των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου έρχεται να προσδώσει νόημα και περιεχόμενο σε πατριωτικές αξίες,όπως είναι η αγάπη για τον τόπο τους,τον συνάνθρωπό μας,η κοινωνική αλληλεγγύη,η κοινωνική προσφορά και η συλλογική δράση:

Τριανταπέντε χρόνια προσφοράς έχει στο ενεργετικό του ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων μέσα από τα οποία συνέβαλε καθοριστικά στην πολιτική και πνευματική ανάπτυξη των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής της Αργιθέας.

Έχουμε χρέος λοιπόν,να αφυπνήσουμε τους νέους μας και να στρέψουμε την αγάπη τους, και το ενδιαφέρον τους στην παράδοση.

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων διατηρεί κάθε χρόνο πέντε (5) χορευτικά τμήματα,

ΠΑΙΔΙΚΑ
ΕΦΗΒΙΚΑ
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα μαθήματα χορού γίνονται κάθε Κυριακή 6-9 μ.μ.

Υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος ο κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΣ. Το τρίτο και τέταρτο παιδί μιας οικογένειας εντελώς δωρεάν. Δύο μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου,υπεύθυνα για τα χορευτικά κάθε Κυριακή παρακολουθούν τις πρόβες χορού.

Ο σκοπός του Συλλόγου είναι ν’ αναπτύξουν οι χορευτές το ομαδικό πνεύμα και να εξοικειωθούν με τη μουσική, το χορό,το τραγούδι (ιδίως τα παιδιά.)

Όσοι λοιπόν αγαπάτε την Παράδοση στείλτε τα παιδιά σας στα χορευτικά να μάθουν παραδοσιακούς χορούς.
Σας περιμένουμε στις 27-9-2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 6 μ.μ στη Βαλαωρίτου 16.(ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ)
ΤΗΛ.Επικοινωνίας (24310) 34784-85651-6972992217.

Καλό χειμώνα
Η Πρόεδρος
΄Ελλη Τσιρογιάννη