Ένας υποψήφιος που τρέχει μέχρι ΤΑ ΞΙ-μερώματα!!!

anell

Εάν μπεις στο ταξί του Χρήστου Νικ. Πλιάτσικα και του πεις «Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή», είναι σίγουρο ότι θα σε… πάει στον συνδυασμό της Μαρίνας Χρυσοβελώνη «Θεσσαλία, η γη μας»!

Εκεί οδηγεί το αυτοδιοικητικό του “δρομολόγιο”, τώρα που αποφάσισε ν’ αλλάξει… διαδρομή και να κάνει δεύτερη “πιάτσα” το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας!!

Τίποτε δεν στάθηκε ικανό να “φρενάρει” την υποψηφιότητά του στο Ν. Τρικάλων.

Και πώς να συμβεί αυτό, όταν έχει μαζί του όλο το χωριό (Μεγάρχη), γυναίκα (Βάσω Μάνθου) και συμπεθεριό κι όλη την οικογένεια, ακόμη και τους συγγενείς στην Ομογένεια!!!

Ο Χρηστάρας δεν τραβά ποτέ “χειρόφρενο”. Ούτε είναι από κείνους που κάνουν “όπισθεν” γιατί δεν… βλέπουν ή δεν ξέρουν (πώς) να πάνε μπροστά!

Με την στάση του θυμίζει σε όλους ότι «Υπάρχουν και καλά παιδιά» που θέλουν ν’ ασχοληθούν με τα κοινά και, συνάμα, αποδεικνύει πως δεν βγαίνει στην προεκλογική γύρα για… ζητιανιά, μα διότι είναι αποφασισμένος κι ορκισμένος, εάν εκλεγεί, να κάνει για το Νομό ακόμα και την πιο… απίθανη ταρζανιά!!!
[Ο Χρ. Ν. Πλιάτσικας διακρίνεται δεξιά στη φωτό με το μαύρο πουκάμισο, πλάι στους Πάνο Καμμένο, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Στέλιο Λάσκο]

.