Εναρξη μαθημάτων στη σχολή βυζαντινής μουσικής της μητροπόλεως

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα αρχίσουν την Πέμπτη  30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στον νέο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων. Την ημερομηνία και ώρα αυτή παρακαλούνται όλοι οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής, παλαιοτέρων ετών και πρωτοετείς, να παρευρίσκονται στη Σχολή προκειμένου να πληροφορηθούν από τους καθηγητές τους για το πρόγραμμα διδασκαλίας, τη διδακτέα ύλη, τα βοηθητικά βιβλία κ.ά.

Οι εγγραφές γίνονται έως 5 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6 έως 8 το απόγευμα στον χώρο της σχολής στα Σαράγια από τον Διευθυντή της Σχολής π. Αθανάσιο Τύμπα.

Όσοι δεν έδωσαν προαγωγικές εξετάσεις τον Ιούνιο του 2021 μπορούν να εξεταστούν την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις κατατακτήριες  οφείλουν να προσέλθουν το συντομότερο για πληροφορίες στην γραμματεία της Σχολής. Θα πραγματοποιηθούν από επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού την 21 Οκτωβρίου και ώρα 6 έως 8 το απόγευμα.

Στους χώρους της Σχολής θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία που ισχύουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

          Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24310-72773 και 6973298555 (π. Αθ. Τύμπας).