Ένα «ι» που τον κάνει ακόμα πιο δημοφιλή!!!

ritsios

Πρόκειται για ένα… μπέρδεμα που σε κάνει να χαίρεσαι, παρά να λυπάσαι!

O Γιάννης Ρίτσιος, με φήμη αγωνιστού που ξεπερνά τα όρια του Νομού, απόλαυσε δόξα και τιμές που δεν του… ανήκουν, όχι γιατί το επεδίωξε ο ίδιος, μα διότι, λόγω επιθέτου με… διαφορά ενός «ι» μα και ένεκα κάποιας ομοιότητας, τον μπερδεύουν με τον αείμνηστο Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσο!!!

Στο απώτερο παρελθόν είχε βρεθεί σε δύο εκδηλώσεις εθνικής εμβέλειας, μάλιστα η μια -μεσαίου σε δύναμη- κοινοβουλευτικού κόμματος. Όταν από τα μεγάφωνα οι διοργανωτές ανήγγειλαν την παρουσία του Γιάννη Ρίτσου, ιστορικό στέλεχος έσπευσε να καταφιλήσει τον Τρικαλινό Αγροτοσυνδικαλιστή με μάτια γεμάτα δάκρυα για τους… αγώνες που έδωσαν μαζί!!!

Σε άλλη μάζωξη πάλι, ηλικιωμένος άνδρας τον κάλεσε να θυμηθούν, καρέ-καρέ, όσα πέρασαν στην… Γιούρα!!!

Βέβαια, ο Γιάννης φροντίζει να λύνει κάθε φορά την παρεξήγηση και, παράλληλα, ν’ αποδεικνύει στον εκάστοτε συνομιλητή του πως ο λόγος του, ανάλογα με την περίπτωση, είναι και μεστός και καυστικός και ποιητικός!!!

Στη φωτό του trikalaIN αφηγείται τα… κατορθώματά του στον Πάνο Φωτόπουλο, μέλος του Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε. (μ-λ), κεντρικό ομιλητή εκδήλωσης που έγινε στην πόλη μας (5/4).

.