Εμπνευστής της ιδέας του πάρκου άθλησης και αναψυχής στο Γενέσι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Παναγιώτης Γεωργούλας

Ο δραστήριος Τρικαλινός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας GeoGreen Παναγιώτης Γεωργούλας, με καταγωγή από το Γενέσι, είχε εδώ και αρκετά χρόνια την επιθυμία να βοηθήσει το χωριό και τους κατοίκους του, οραματιζόμενος πάντα την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Ο ίδιος εμπνεύστηκε γι’ αυτό τον σκοπό την δημιουργία ενός πάρκου άθλησης και αναψυχής στο Γενέσι, εκμυστηρεύοντας αυτή του την ιδέα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, σε μια τυχαία συνάντηση τους στη Γλασκώβη της Σκωτίας πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στάθηκε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην πρόταση αυτή του Παναγιώτη Γεωργούλα, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την  δημιουργία αυτού του πάρκου. Και έτσι αισίως φτάσαμε σήμερα στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου και του Δήμου, για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου στο Γενέσι, το οποίο αποκτά σύντομα σύγχρονες εγκαταστάσεις, για την αναψυχή αλλά και την άθληση των κατοίκων.