Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά “Csaba Ferenc” της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21-23 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  “Csaba Ferenc” με τη συμμετοχή 415 αθλητών από 16 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και Β. Μακεδονία).

Η αποστολή του Α.Π.Σ. Τρίκαλα απαρτίστηκε από 10 αθλητές.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός! 
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο, τέσσερις (4) 5ες θέσεις, δυο (2) 6ες θέσεις και δυο (2) 8ες θέσεις.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

  1. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- 2ος

  2. ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ– 3ος

  3. ΛΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ– 5ος

  4. ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ– 5ος

  5. ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– 5ος

  6. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ– 5ος

  7. ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ- 6ος

  8. ΜΠΑΝΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- 6ος

  9. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ- 8ος

  10. ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ- 8ος

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές οι προπονητές κοι Χρήστος Κατσαρός και Ηλίας Σιούτας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν, τον Απόστολο, τον Μιχάλη, τον Σωτήρη, τον Στέφανο, τον Παναγιώτη, τον Ιωάννη, τον Αριστείδη, τον Χρήστο, τον Χρήστο και τον Ορέστη, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους. 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα 
Νίκος Τσιακάρας