«Ελιά»: Πρόταση σε Παταβούκα για το ευρωψηφοδέλτιο

patavoukas 14

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στο ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση των ευρωψηφοδελτίου της «Ελιάς», μετά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων των υποψήφιων ευρωβουλευτών, την περασμένη Παρασκευή.

Το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο πρόκειται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή, οπότε θα ξεκινήσει και επισήμως ο προεκλογικώς αγώνας της «Ελιάς».

Οι επαφές των κομμάτων και των πολιτικών κινήσεων συνεχίζονται με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο έχει δεχτεί ο πρώην καλαθοσφαιριστής κ. Κώστας Παταβούκας.

Ο πρώην παίκτης της Εθνικής Ελλάδος δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πρόταση που δέχτηκε από προβεβλημένο στέλεχος της «Ελιάς».

Επίσης, μεγάλες πιθανότητες να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο έχει η συνεργάτιδα του κ. Βενιζέλου, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ενώ κάποιες πληροφορίες θέλουν να συμμετέχει ο κ. Γιώργος Βερνίκος από τους «58».

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχουν οι παρακάτω: Ράπτη Συλβάνα, Καρδαράς Ευθύμης, Μπατζελή Κατερίνα, Καϊλή Εύα, Χειμωνάς Θανάσης, Πιερρακάκης Κυριάκος, Καψής Παντελής, Ιωακειμίδης Παναγιώτης, , Κατσέλος Σωτήρης, Καρέλας Δημήτρης, Μπρίμης Δημήτρης, Παπαϊωάννου-Σφαέλου Μαρία, Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος, Τσολακίδης Νίκος, Κωστούλας Παναγιώτης, Πάτρας Παναγιώτης, Επιτροπάκης Μάνος, Απόστολος Ψωμάς και Νίκος Μπίστης.