Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 9 κατηγορούμενοι για τα πλαστά διπλώματα

Μετά από μια μαραθώνια απολογία, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις αφέθηκαν οι εννέα εμπλεκόμενοι που είχαν συλληφθεί στα Τρίκαλα από τους «αδιάφθορους» της Αστυνομίας και κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομης έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκαν στους εννέα κατηγορούμενους, οι περιοριστικοί όροι της αυτοπρόσωπης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Συγκεκριμένα στον πρώην και στον νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης χρηματικής εγγύησης  8.000 ευρώ για τον καθένα, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.
Στους δυο ιδιοκτήτες  των Σχολών Οδηγών επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης 5.000 ευρώ στον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.
Στους  πέντε υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.